VENUEZ MODERN HOSPITALITY SHOW: VENUEZ19
9e editie - zondag 17, maandag 18 & dinsdag 19 maart 2019 - Antwerp Expo

Wil je je hospitality zaak afstemmen op een mooie toekomst? Ben je benieuwd naar de hospitality van morgen? Kom dan jaarlijks de nieuwste trends in design, eten, slapen en drinken opsnuiven in Antwerpen!

VENUEZ Modern Hospitality Show is een hoogwaardig gespecialiseerd platform voor de vernieuwende conceptuele hospitality. Daarmee is het de ontmoetingsplek voor hospitality ondernemers, brand managers, toeleveranciers, consultants, designers, architecten, conceptontwikkelaars, bartenders, chef-koks, trendwatchers en andere stakeholders. Marvin Media heeft, als organisator, het ultieme doel de hospitality sector naar een hoger level te tillen. Op verschillende vlakken worden programma’s, seminars, discussies en tastings georganiseerd. Topondernemers bespreken het verleden en de toekomst van de industrie. Hospitality specialisten en premium merken uit de hele wereld tonen hier hun vakmanschap op het gebied van drinks (cocktails, koffie, spirits, bier, frisdranken), food, hotel, concept, vormgeving, technologie en beleving. 

De hospitality industry is onderhevig aan steeds hogere eisen en nieuwe ontwikkelingen. Vernieuwing en merkbeleving staan dan ook centraal op het event. Daarbij is het de missie van Marvin Media om elk jaar opnieuw de actuele trends te tonen die relevant en inspirerend zijn voor de uitbouw van een goede hospitality. Klik hier om meer te ontdekken. 


VENUEZ HOSPITALITY AWARDS
6e editie - 3 december 2018 - Grand Casino Knokke

Op de eerste maandag van december organiseert Marvin Media de VENUEZ Hospitality Awards! Dit is een Oscar-style awardshow met receptie, culinaire gerechten, top entertainment, open bar after party en live entertainment. De awards belonen de meest inspirerende en innovatieve Belgische hospitality zaken van het afgelopen jaar. Het is de perfecte avond om aan networking te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Klik hier om meer te ontdekken.