IDEE

Igepa is een Europees papierbedrijf met afdelingen als papiergroothandel en verdelingsdiensten. De Belgische afdeling wilde een magazine creëren voor hun klanten en andere professionals in de design en drukindustrie. Igepa Belux vroeg Marvin Media om een lifestyle magazine te ontwerpen waarin het accent lag op de verhalen van hun klanten, op artistieke en culturele reportages en waarin hun merken schitteren, maar op een subtiele en verfijnde manier. 

CONCEPT

LEAF is een corporate lifestyle magazine, gecreëerd voor Igepa Belux, mikkend op de wereld en interesses van creatieve professionals. Marvin Media gaf, als externe redactie, een lifestyle twist aan alle artikels. Je kunt - onder andere - hospitality reports, culturele artikels, fashion items, boeiende reportages en spectaculaire fotografie ontdekken in LEAF.

METHODE

Marvin Media en Igepa Belux werkten nauw samen tijdens het ontwerpproces van LEAF. Marvin Media selecteerde onderwerpen uit het assortiment dat Igepa Belux presenteerde. Marvin Media koos voor ieder onderwerp een passende insteek.
Het redactieteam van Marvin Media interviewde betrokken personen, pende artikels neer, verzorgde de vertalingen, organiseerde fotoshoots, plande algemene meetings, ontwierp de lay-out en leverde het magazine kant-en-klaar af aan de drukker. 
Het doel van LEAF is om creatievelingen uit de design en druksector te bereiken en de merken en activiteiten van Igepa Belux onder de aandacht te brengen op subtiele maar doelgerichte wijze. Net daarom heeft LEAF de look en feel van een premium lifestyle magazine. 
 


 

"LEAF Magazine is absolute klasse." 
 —  Stefan Kirschner
Commercieel Manager Grafisch & Marketing
Igepa Nederland

"Ik heb LEAF helemaal uit.
Ik hou van dit magazine.
Dank daarvoor."


TOECH
Reclamestudio, Ruislede 

"Mijn felicitaties met de tweede LEAF, het is nog beter dan de eerste!"
 


—  Yann Bouckaert
Service Engineer, Sagamgraphic 

 

Gallery