IDEE

VENUEZ Modern Hospitality Journal publiceert (tweemaandelijks) hospitality nieuws, venue reports en food/drinks/design/travel artikels voor hospitality professionals (hospitality uitbaters, chefs, bartenders, designers, architecten, brand ambassadors...). VENUEZ is dé referentie voor de professionelen van vandaag die op de hoogte willen blijven van hospitality trends. Het doel van VENUEZ is om inspiratie aan te wakkeren en innovatie te presenteren. 

CONCEPT

VENUEZ selecteert z'n venue reports en hospitality nieuws erg zorgvuldig.
De kwaliteit van de content, fotografie en het design zijn van groot belang.
Deze elementen, in combinatie met het luxueuze papier en het opvallende maar stijlvolle artwork, zorgen ervoor dat VENUEZ verschilt van andere hospitality gerelateerde magazines. Het Marvin Media redactieteam voert en controleert de volledige opmaak (content en layout) van de journal zelf uit. VENUEZ01 werd gepubliceerd in maart 2010. VENUEZ35, de eerste vernieuwde journal, verscheen in maart 2016.

METHODE

Tijden veranderen, hospitality verandert en VENUEZ veranderde mee. Na zes jaar VENUEZ Hospitality & Style Magazine, evolueerde VENUEZ naar VENUEZ Modern Hospitality Journal. De nieuwe layout en content passen bij de hedendaagse sfeer van de moderne hospitality scene. Bredere en diepere reportages, boeiende facts & figures, aangename witruimtes en passende fotografie geven de journal de nodige update.  


 

"VENUEZ is een modern en vooral magnifiek mooi magazine met oog voor detail, waarin klassedranken zoals bier een terechte plaats krijgen. Trots om hieraan te mogen meewerken!" 

Sofie Vanrafelghem
Master Beer Sommelier 

 

"VENUEZ na de grondige restyling: meer dan ooit een frisse en inspirerende blik op de zeer energieke hospitality wereld."

 

- Kate Stockman
Trend Watcher & Analyst

 

"Trots voor VENUEZ te mogen schrijven over de laatste cocktail en spirit trends! Keep on drinking!" 
- Ingmar Voerman
Drinks Specialist & Journalist


Gallery